Ingyenes fotókiállítás nyílik a „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat nyertes képeiből

2024-07-17

Idén második alkalommal rendezték meg a „Nekem a BudaPart…!” fotópályázatot. A szervezők két kategóriában várták amatőr és profi fotósok képeit. Az „Ébredő BudaPart” és az „Élet a BudaParton” kategóriákra közel 100 pályamunka érkezett. A legjobb képekből ingyenes kültéri pop-up kiállítás nyílt Budapest legmodernebb városnegyedében, az öböl melletti sétányon.


A BudaPart városnegyedet fejlesztő Property Market 2023. májusában hagyományteremtő céllal indította útjára a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázatot. A verseny olyannyira népszerű volt, hogy idén májusban a lelkes amatőr és profi fotósok újra nevezhettek, ezúttal az „Ébredő BudaPart” és az „Élet a BudaParton” kategóriákban.

Az idei évben is sokakat mozgatott meg a BudaPart és a Kopaszi-gát modern természetközelisége: közel 100 fő nevezett a fotópályázaton, akik között találhatók hobbifotósok és profik; budaparti lakosok, dolgozók és a BudaParton kikapcsolódó érdeklődők is. A beérkező képek közül a BudaPart Facebook-felhasználói szavazták meg a shortlistre kerülő fotókat. A pályamunkákra több ezer szavazat érkezett, végül a három legtöbb pozitív reakciót begyűjtő kép közül zsűri állította fel a végső sorrendet.

 

A „Nekem a BudaPart...!” fotópályázaton a 30 legtöbb szavazatot kapott kép most egy ingyenes kültéri pop-up kiállítás keretében is megtekinthető az öböl melletti sétányon egészen addig, amíg az időjárás engedi. A képek megtekintését azoknak is ajánljuk, akik nem szakmai szemmel tekintenek a fotózásra, hiszen különleges megközelítésekből láthatják Budapest legszebb és legmodernebb városnegyedét. A fotózás szerelmeseinek pedig érdemes követniük a BudaPart Facebook- és Instagram-oldalát, ugyanis a jövőben várhatók még hasonló pályázatok. A „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat díjazottjai, a BudaPart szolgáltatóinak ajándékaiban részesültek.

  1. helyezett: Héjja Zsuzsi

Nyereménye 1 db két főre szóló vacsora a Radisson BudaPart Hotel Shanghai Kitchen éttermében és 1 db két főre szóló ajándékutalvány a SUPshop.hu felajánlásában.

 

  1. helyezett: Fálmon Erika

Nyereménye 1 db ajándékutalvány a Grajnai The Florist virág és interiőr felajánlásában és 1 db ajándékutalvány a New Berlin Haarstadt felajánlásában.

 

  1. helyezett: Kmetykó Anna

Nyereménye 1 db választott pizzavacsora a SALVE felajánlásában, 1 db New Berlin Haarstadt ajándékutalvány és BudaPart ajándékcsomag.

 

A BudaPart csapata ezúton is gratulál a nyerteseknek és minden résztvevőnek!