Négy éve jelentették be az új városrész terveit, ma meg már ott élnek Dél-Budán

Összesen 4-5 ezer lakó és körülbelül 25 ezer dolgozó fog mindennap a Kopaszi-gáton összegyűlni, amint elkészül a Budapart 54 hektáros területén a 15 lakóépület, 13 irodaház és egy szálloda. Szeptemberben az első lakóházban a tulajdonosok már átvehették a kulcsokat, a napokban pedig már a második épület is beköltözhetővé vált, aminek kapcsán a fejlesztő Property Market lakóingatlan értékesítési és kommunikációs igazgatóját, Kiss Ákost kérdeztük meg.

Már beköltöztek az első lakók Budapest új városnegyedébe

Márciusig célba ér a Market által kivitelezett első ütem a BudaPart óriásberuházásban, melyben 3000 lakás és 13 irodaház épül ki, összesen 30 ezer ember számára. Az első lakóépületet már átadták, további három márciusig elkészül, akárcsak az első irodaház.

Átadták a BudaPart első lakásait

Birtokba vehetők a BudaPart első lakóépületében elkészült lakások. A nagyberuházás végére a tervek szerint összesen 15 lakó-, 14 irodaház és egy hotel várja majd a lakókat, dolgozókat, bérlőket, illetve a látogatókat.

Év végéig több százan költözhetnek be a Kopaszi-gátnál épülő otthonokba.

Birtokba vehetők a BudaPart első, BRA elnevezésű lakóépületében elkészült lakások, ezek átadása megkezdődött – közölte a fejlesztő Property Market. Az épületet a Vikár & Lukács iroda tervezte. A nagyberuházás végére a tervek szerint összesen 15 lakó-, 14 irodaház és egy hotel várja majd a lakókat, dolgozókat, bérlőket, illetve a látogatókat.

Még mindig az 5%-os lakásáfa húzza tovább az ingatlaneladásokat

Már csak alig három hónapig használhatod ki a kedvező lakásáfa előnyeit Magyarország jelenleg egyik legnagyobb ingatlanfejlesztésevalósul meg Budapesten, a 11. kerület szívében a Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaParton. A tervek szerint év végére már közel félezren lakhatnak a főváros legújabb városnegyedében.

Átadták a BudaPart első lakásait

Több százan vehetik birtokba új lakásukat az év végéig. Birtokba vehetők a BudaPart első, BRA elnevezésű lakóépületében elkészült lakások, ezek átadása megkezdődött – közölte a fejlesztő Property Market. A Portfolio Ingatlan Adatbázisban is szereplő nagyberuházás végére a tervek szerint összesen 15 lakó-, 14 irodaház és egy hotel várja majd a lakókat illetve a bérlőket és látogatókat.