A SIÓ-Eckes az elsők között költözött a BudaPart GATE irodaházba

Magyarország piacvezető gyümölcslégyártójának budapesti részlege a BudaPart GATE irodaházba költözik. A harmóniát és dinamizmust sugalló új iroda a természetközpontú vállalat értékeit tükrözi. A SIÓ-Eckes munkatársaihoz és a cég működéséhez igazodó, inspiráló irodakialakítás és design ösztönzi a hatékonyságot, a kollégák közötti együttműködést és a munkahelyi szinergiák kialakulását.

LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart GATE irodaház

Nemzetközileg is környezetbarát és energiahatékony épületté nyilvánították a BudaPart városléptékű fejlesztés első, februárban átadott irodaházát. A Property Market által fejlesztett BudaPart GATE elnyerte a LEED GOLD minősítést, amivel az épület fenntarthatósági törekvéseit globálisan is elismerték.

Folyamatos bővülés a Property Marketnél

Nemzetközi szinten is kimagasló városnegyed valósul meg a BudaParton, a Property Market, a beruházás fejlesztője pedig nem áll meg, tovább bővíti portfólióját. A tulajdonosok a városnegyed és az egyéb nagyszabású ingatlanfejlesztési projektjeik további sikeres létrehozása érdekében 2020 májusában új vezetői struktúra kialakítása mellett döntöttek, a menedzsmenthez most újabb szakember, Bukta Péter csatlakozott, mint fejlesztés stratégiai igazgató.

MOL Bubi gyűjtőállomással bővült a BudaPart - Már a közbringarendszerrel is elérhető a városnegyed

A BudaPart közlekedési kapcsolatai tovább erősödnek: a MOL Bubi közbringarendszer legújabb gyűjtőállomását a városnegyed kapujában július 9. csütörtöktől már igénybe vehetik a Budapesten közlekedők. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új telepítésével a 158. gyűjtőállomás valósul meg, összesen 2071 kerékpárral tekerhetnek a szolgáltatás használói.

Mi újság a BudaParton? Hogyan alakulnak a fejlesztések? – beszélgetés Dr. Schrancz Mihállyal

Láthatóan tempósan halad a BudaPart fejlesztés. Már az ötödik lakóépület is készül, miközben megtelik bérlőkkel az első átadott irodaház, a BudaPart GATE. Az új városnegyed-projektről beszélgettünk Dr. Schrancz Mihállyal, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatójával: hogyan állnak a fejlesztések, minden ütemterv szerint zajlik-e, hogyan befolyásolta a terveket a COVID-19, és hogyan alakul a lakásértékesítés.