Hamarosan megtelik élettel a BudaPart GATE irodaház

Felépült a BudaPart első, GATE nevű irodaháza, amelyet hamarosan megtöltenek élettel a bérlők. Az elsők között írt alá egy teljes szintre a DBH, akik Budapesten több lokáción működtetnek szolgáltatott irodákat.

BudaPart GATE – DBH Serviced Office Tranzakció

A BudaPart első, GATE nevű irodaházát hamarosan átadják és megtöltik élettel a bérlők. Az első bérlők között írt alá egy teljes szintre a DBH, akik Budapesten több lokáción működtetnek szolgáltatott irodákat.

Újabb nemzetközi elismeréssel gazdagodott a BudaPart

A nemzetközi Outstanding Property Award London 2019 (OPAL) versenyen „Ingatlanfejlesztő” kategóriában díjazták a BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ lakóépületeit építtető Property Market-et. A versenyre 2019 decemberéig lehetett benyújtani a pályamunkákat, a nyerteseket végül a 23 tagú nemzetközi zsűri választotta ki.

BudaPart: a tervek valóra válnak

Telekesi-Csuhay Borbála MRICS, a Property Market Kft. értékesítési és vagyonkezelési igazgatója olyan lelkesedéssel beszél az általuk fejlesztett BudaPartról, hogy őt hallgatva az ember legszívesebben azonnal felkerekedne, hogy saját szemével is lássa, miként alakul át a város ezen része.

Nívós díjjal ismerték el a BudaPart GATE irodaházat

Az Év Irodája versenyen a BudaPart GATE nyerte el „Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje 2019” díjat, az irodaház és a városnegyed kivitelezőjét, a Market Építő Zrt.-t pedig „Az Év Kivitelezője 2019” kategóriában jutalmazták. A versenyre 2019 december közepéig lehetett benyújtani a pályamunkákat, aminek az eredményét és a nyerteseket február 20-án hirdették ki a Pesti Vigadóban. A Property Market idén februárban megszerezte a használatbavételi engedélyt a BudaPart GATE irodaházra, így az első bérlők hamarosan beköltözhetnek a díjnyertes épületbe.

Újabb nemzetközi díjakat söpört be a BudaPart

A BudaPart alig néhány hónapja átadott BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ épületeivel elnyerte a legjobb „Lakóingatlan-fejlesztés” díjat, a városnegyed fejlesztőjét, a Property Marketet pedig a „Lakóingatlanfejlesztő” kategóriában jutalmazták a harmadik Europa Property által szervezett CRE Awards díjátadó gálán. A nyerteseket január 30-án hirdették ki a budapesti InterContinental Hotelben.

Itt épül Budapest legújabb városnegyede: az első lakók már beköltöztek

Nagy változások időszakát éljük most az ingatlanpiacon. Az olyan konkrét szabályok, mint a megváltozott lakásáfa biztosan hatással lesznek a következő évek lakáspiacára, de hosszabb távon az új technológiai megoldások és a fenntarthatósági kérdések is meghatározó tényezővé lépnek elő az egyes fejlesztéseknél. Az irodapiacon pedig az építőipari kihívások mellett a megváltozott bérlői igényeket is figyelembe kell venniük a fejlesztőknek. Hogy mindez mit jelent a gyakorlatban, arról a BudaPart városnegyed ingatlanfejlesztőjét, a Property Market Zrt. ügyvezető igazgatóját, Dr. Árendás Gergelyt kérdeztük.