LENDÜLETBEN A BUDAPART

A Kopaszi-gát hangulatát talán senkinek nem kell bemutatni. A BudaPart, Budapest egyik legjelentősebb vegyes funkciójú beruházása – a park kiterjesztésén túl – szolgáltatások széles skáláját is ígéri a leendő lakóknak és a látogatóknak. A várhatóan nyolc–tíz év alatt, mintegy 54 hektáron megvalósuló projekt jelenlegi fázisáról, a fejlesztő vállalásairól és az öböl jövőjéről beszélgettünk Árendás Gergellyel, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatójával.

A K&H finanszírozza a BudaPart legújabb irodaházát

Finanszírozási megállapodást kötött a BudaPart és a K&H Bank a BudaPart Gate irodaépületre vonatkozóan. A BudaPart projekt első irodaháza 20 092 négyzetméteres és 11 emeletes, melynek bérbeadottsága hamarosan eléri a 40 százalékot. A 2017-ben megkezdett kivitelezési munkálatokért a Market Építő Zrt. felel, az átadás várhatóan 2019 végérevalósul meg.

Nézz le Budapestre a MOL új székházának tetejéről

Ugyan több mint 2 év van még addig (a hivatalos tervek szerint), hogy 2021-ben átadják Magyarország legmagasabb, 120 méteres épületét, a MOL Campus-t, a MOL új székházát, a tetején lévő "skydeck"-kel együtt, mi már ma megmutatjuk, hogy milyen kilátás vár majd az épület felső szintjein dolgozókra és a várhatóan nyilvános kilátópont látogatóira. Nézz le te is 120 méter magasból Budapestre!

Ma már a jövedelmező ingatlanfejlesztés is elképzelhetetlen brandépítés nélkül

Akkor lesz értékes és sikeres egy ingatlanfejlesztési projekt, ha a végfelhasználók igényeire optimalizálják a fejlesztési koncepciót. A budapesti ingatlanpiacon is egyre nagyobb az igény az alaposan átgondolt épületekre, a magas minőségű irodaház pedig egyre inkább fontos az employer branding szempontjából is – véli Schrancz Mihály, a Property Market fejlesztési igazgatója.

ÚJ GENERÁCIÓS VÁROSNEGYED ÉPÜL

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. kivitelezésében megvalósuló irodák és lakások egyaránt nagyon kelendők – a beruházás sikereiről beszélgettünk a cég ügyvezetőjével, Árendás Gergellyel.

HOL TART JELENLEG A BUDAPART VÁROSNEGYED FEJLESZTÉSE? MIKOR KÖLTÖZNEK A LAKÓK ÉS AZ IRODISTÁK? – INTERJÚ ÁRENDÁS GERGELLYEL

A BudaPart a főváros egyik legnagyobb szabású ingatlanfejlesztési projektje, amely egy vadonatúj városnegyedet hoz létre lakóépületekkel, irodaházakkal, szolgáltatásokkal és relaxációs területtel a Kopaszi-gátnál. De hol tart jelenleg a fejlesztés? Mi épül? Hogyan alakul az értékesítés? Lesz-e válság? Erről beszélgettünk Árendás Gergellyel, a fejlesztő Property Market Kft. ügyvezető igazgatójával.

Város a városban: ilyen lesz a BudaPart első üteme - interjú

A jövő városát reprezentálja Újbudán a főváros talán legmarkánsabb és egyben legélhetőbb lakó- és irodaépület beruházása. A Kopaszi-gát tőszomszédságában épülő BudaPart egyaránt kínál jó közlekedést, sport- és szórakozási lehetőségeket, ugyanakkor Duna-parti zöldövezetet és a 21. századi ember igényeinek megfelelő kényelmes és minőségi otthonokat, munkahelyeket. A tervek szerint az itt épülő lakó-, és irodaházakban élők és dolgozók számára számos közösségi funkció is elérhető lesz helyben. A projekt eddigi állásáról, a Kopaszi-gát helyzetéről és a „fun factekről” kérdeztük a BudaPart fejlesztője, a Property Market Kft ügyvezetőjét, Árendás Gergelyt.

Well-being a Duna-parton

Csuhay Borbála, a Property Market Ingatlanfejlesztő értékesítési és vagyonkezelési igazgatója szerint a munkáltatók kiélezett versenyt folytatnak azért, hogy a tehetséges Y-, majd Z-generációs munkavállalókat magukhoz csábítsák és meg is tartsák. Ennek egyik eszköze az irodai környezet minősége. A bérlők változó igényeiről, Dél-Buda szárnyalásáról és a zöldmezős BudaPart fejlesztőire háruló felelősségről beszélgettünk.