Sokszor elképesztő áruk van, mégis rengeteg érv szól amellett, hogy ilyen lakásokat vásárolj

Az új lakások vásárlása mellett számos érv szólhat azok számára, akik befektetési céllal keresnek lehetőségeket az ingatlanpiacon. Ezek közé tartozik például a jövőben növekvő áruk, vagy a jó kiadhatóságuk. De aki igazán körültekintően vásárol az az átlag vevőnél magasabb hozamokat realizálhat. A tervezőasztalról történő vétel például általában a legolcsóbb, mint ahogy érdemes lehet egy-egy projekt induló ütemeit választani, hogy az átmeneti kényelmetlenségek után már egy teljesen megújult, felértékelődött környéken legyen lakásunk. Nem mindegy persze a lokáció, a városfejlődésének irányait is figyelni kell, egy jelentős irodapiaci bővülés előtt álló helyszín például már fél siker lehet.

Budapest: A BudaPartra költözik a MOL

A Foster + Partners tervei alapján megvalósuló MOL Campus maximálisan illeszkedik a BudaPart fejlesztés beépítési koncepciójába és a Kopaszi gát közkedvelt közparkját semmilyen módon nem érinti. A BudaPart projekt szakaszos megvalósítását úgy tervezték meg, hogy a már megvalósult fázisok teljes mértékben kiépített infrastruktúrával rendelkezzenek.

Belvárosi életérzés pihenőövezeti extrákkal

A statisztikák szerint a tavasz után az ősz a legerősebb évszak a lakáspiacon, hisz a szürkeség és a hűvösebb idő megérkezésével, a nappalok rövidülésével, nem, hogy alábbhagy, de egyre inkább erősödik az otthonok iránti kereslet. Azonban az őszi napokon sem ajánlatos begubózni a kis kuckónkba, így jó, ha lakóhelyünk közelében van lehetőségünk munka után kikapcsolódni, sétálni vagy barátainkkal beülni esténként egy kellemes helyre.

A BudaPartra költözik a MOL

A világhírű Foster + Partners tervezi Budapest legmagasabb épületét. A BudaPart beruházás ingatlanfejlesztője, a Property Market üdvözli a MOL döntését, miszerint a Kopaszi gát melletti területen építi meg új székházát. A 2021-ben átadásra kerülő épület a világszínvonalat hozza el a magyarországi irodaház építészetbe.

2018 végén kezdődhet a legmagasabb toronyház építése

Pár napja a Magyar Időkben megjelent publicisztikájában fejtette ki véleményét Fegyverneky Sándor, volt országos főépítész a Kopaszi-gáton két éven belül megépítendő toronyházról. Fegyverneky az Origónak elmondta, hogy a főváros leendő legmagasabb irodaházának tervei pár hét múlva lesznek publikusak.

Biztos anyagi lábakon áll a BudaPart ingatlanfejlesztési projekt

A K&H Bank finanszírozza a BudaPart beruházás első ütemében készülő lakóházak fejlesztését. A BudaPart Otthonok első két – A és C jelű – lakóházára az építési engedély 2017. május 20-án emelkedett jogerőre, azóta a Market Építő Zrt. kivitelezésében folyik az építkezés, Újbudán a Kopaszi gát melletti fejlesztési területen. A két épület összesen 265 (az A épület 162, a C épület 103) lakással készül el, amik javarészt gazdára is találtak.