Milyen ingatlanba tegyük a pénzünket, hogy igazán jól járjunk?

Az elmúlt évtizedekben sokat változott a befektetési lehetőségek köre, a befektetési eszközök egyik legkedveltebb típusa azonban továbbra is az ingatlan. Ha ingatlanbefektetésről beszélünk, a legtöbben egy jó helyen lévő, könnyen kiadható lakás képét vizionálják, az ingatlanbefektetések lehetősége azonban túlmutat ezen. Az alábbiakban a hazai ingatlanpiac intézményi és a magánbefektetői helyzetét járjuk körül.

Városnegyedet álmodni

"Hosszan gondolkodtunk azon, hogyan lehet előre, jól elmagyarázni a vevőinknek, bérlőinknek, hogy nekünk mennyire fontos a kultúra. Az előnyök középhosszú távon fognak jelentkezni, és éreztük: valami nagyon erős gesztust kell tennünk, amivel a motivációnkat, az elkötelezettségünket világossá tesszük."

Megkapta a használatbavételi engedélyt a BudaPart CITY irodaház

A BudaPart CITY, a városnegyed második irodaháza minden hatósági elvárásnak és szakmai szabályrendszernek megfelelt, így a fejlesztő Property Market Kft. megkapta a használatbavételi engedélyt az épületre. Az első bérlők már nyáron beköltözhetnek.

A legmenőbb városi strandok Európában

A Lágymányosi-öbölben most megnyílt SHO BEACH BudaPart adta az apropóját, hogy Európa legjobb városi strandjai közül szemezgessünk. A tengerparti városoknál adott a lehetőség, de a folyóparti metropoliszok esetében sem lehet panaszunk, hiszen nincs annál különlegesebb érzés, mint egy nagyváros közepén strandolni.

Tengerparti hangulatú, homokos strand nyílik a BudaParton

A főváros legújabb városnegyedében, a BudaParton nyit meg Budapest egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart július 3-án. A Lágymányosi-öbölben kialakított, kiváló vízminőségű, prémium strandon a fürdőzés mellett sportolási lehetőségekkel, kulináris élményekkel és a nyár folyamán változatos programokkal várják majd a látogatókat. De nemcsak a strandon, hiszen júniusban a városnegyedben megnyitott a Dürer Kert kerthelyisége, az EB-meccsek több helyszínen is követhetők a Duna partján és hamarosan indul a kertmozi is.

Hol tart a BudaPart, mennyire sikeresek az irodaházak? – beszélgetés Tóth Mariannal, a Property Market bérbeadási igazgatójával

Az Év Irodája Díjátadó & Piknik rendezvényre idén egy különleges helyszínen, a Kopaszi-gáton került sor, ami a BudaPart városnegyed szerves része. A nagy sikerű esemény apropóján beszélgettünk Tóth Mariannal, a Property Market bérbeadási igazgatójával, hogy hogyan is áll a BudaPart fejlesztése, amely Budapest egyik legnagyobb városépítési projektje, illetve mennyire sikeresek az újonnan átadott irodaházak.