Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart CITY irodaházra

A főváros modern kori történetének legnagyobb városnegyedében már öt épület elkészült, több mint 750 lakást értékesítettek és közel húszezer négyzetméternyi irodaterületen élvezhetik a Bérlők a BudaPart előnyeit. A beruházás újabb két bank bizalmát nyerte el: a BudaPart CITY irodaházat a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban finanszírozza.

Európai viszonylatban is kiemelkedik ez a budapesti városnegyed

A főváros modern kori történetének legnagyobb városnegyed projektje gőzerővel halad előre, a fejlesztés hazai viszonylatban egyedülálló, de európai szinten is felveszi a versenyt a hasonló léptékű beruházásokkal. Több százan élnek és dolgoznak a BudaParton, számos üzlet megnyitott már, idén elkészül a Beach&Bar homokos partszakasszal, és egyre nagyobb szerepet kapnak a közösségépítő aktivitások.

Már 20 bérlő választotta a BudaPart irodaházait

A főváros modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjében az első irodaépület, a BudaPart GATE egy éve nyitotta meg kapuit, idén nyáron pedig átadják a beruházás második irodaházát, a BudaPart CITY-t. A két épületben eddig 20 hazai és multinacionális cég írt alá bérleti szerződést. Nyártól már a Bayer Hungária Kft. munkavállalói is élvezhetik a BudaPart előnyeit és itt valósul meg a Mol-csoport impozáns új székháza, a MOL Campus. A BudaPart alapkoncepciója, hogy az egyik legfontosabb üzleti negyeddé váljon a budapesti irodapiacon, közvetlen közelében lévő irodaházakkal együtt független alpiacot alkotva, létrejöjjön a „Buda Business District”.

Közösségépítésre koncentrál a BudaPart - Magyar költők verseivel is népszerűsítik a városnegyed értékteremtő céljait

Budapest modern kori történetének legnagyobb fejlesztése elkezd megtelni élettel, már több százan laknak és dolgoznak a BudaParton. Az elmúlt hónapokban megvalósított márkafrissítés célja, hogy még traszparensebbé tegye a természeti és koncepcionális értékeket és erősítse az érzelmi kötődéseket. A most debütáló videók fókuszába az új városnegyed, a Duna, a Kopaszi-gát és a közösség kapcsolata került, amelyekben Kovács Patrícia, Törőcsik Franciska és Simon Kornél hozzák közelebb a BudaPart egyedülálló hangulatát magyar költők versein keresztül.

Van igény a prémium lokációjú, új otthonokra – interjú

Várhatóan erős élénkítő hatása lesz a kedvezményes áfakulcs visszavezetésének az új otthonokra. A vásárlók így kedvezőbb vételárra és nagyobb választékra számíthatnak – véli Kiss Ákos. A BudaPart városrészt is fejlesztő Property Market értékesítési igazgatója szerint most érdemes lenne a rozsdaövezeti otthonokat is támogatni, így például nagyobb léptékű bérlakás építések is indulhatnának, méghozzá piaci alapon.

Ez a projekt minden egyes elemében unikum a hazai építőiparban

Ugyanakkor világszerte is hiába keresünk olyan toronyépületet, mint amilyet a MOL megálmodott a BudaPartra. A kivitelező Market Építő vezérigazgatója az új városrészt létrehozó BudaPart beruházás különlegességeiről is átfogó képet adott.

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

A BudaParton, a főváros legújabb városnegyedében már öt épületet átadtak, jövő nyárra pedig újabb két házzal bővül a beruházás. A lakó- és irodaépületek mellett egyre jobban kirajzolódik a városnegyed bevásárlóutcája, már több üzlet megnyitott, és fokozatosan bővülnek a kereskedelmi egységek, valamint a rekreációs lehetőségek. A BudaPart szolgáltatásai az itt lakókon és dolgozókon túl a környéken élőket, valamint a városnegyedbe látogatókat is kiszolgálják.